Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H KIOUR ιδρύθηκε το 1984 στην Αθήνα κατασκευάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και προσανατολισμένη στις εφαρμογές αυτοματισμού. Με γνώμονα την ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, κατά τη διάρκεια 35 και πλέον ετών, έχει κατασκευάσει πλήθος συσκευών και ηλεκτρονικών συστημάτων μέτρησης, επιτήρησης και ελέγχου.

Η KIOUR σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα της σε μια κάθετα δομημένη παραγωγή. Σχεδιάζει μηχανολογικά σχέδια και παράγει δικά της καλούπια και πλαστικά, σχεδιάζει τυπωμένα κυκλώματα, ενώ παράλληλα αναπτύσσει το απαραίτητο λογισμικό. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους με αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, ενώ πολλές δοκιμές του EMC (Electromagnetic Compatibility) εκτελούνται στο εργαστήριό της.

Διαθέτει γραμμή παραγωγής με σύγχρονα και εξελιγμένα μηχανήματα συναρμολόγησης και συγκόλλησης ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Διατηρεί πιστοποιητικό ποιότητας των προϊόντων ISO 9001:2008 από τον φορέα TUV AUSTRIA HELLAS με σκοπό τον υψηλό ποιοτικό έλεγχο όλων των προϊόντων. Το 2015 με σκοπό πάντα την υψηλή αξιοπιστία έλαβε σε μια γκάμα προϊόντων το πιστοποιητικό “Product Design Assessment” από τον φορέα American Bureau of Shipping (ABS).

Η KIOUR με συνεχή παρακολούθηση της αγοράς και των τεχνολογικών εξελίξεων προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που την καθιστούν ανταγωνιστική. Σήμερα καλύπτει ένα μεγάλο εύρος βιομηχανικών και ναυτιλιακών εφαρμογών τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή αγορά.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ